fredag 6 februari 2009

going skiing

idag har jag åkt skidor, iallfall halva dagen. Tänkte att det måste vara optimalt att kunna åka både skidor och bräda lika bra, så jag hyrde ett par skidor. Det gick inte särskilt bra dock. Kommer ner för alla backar, nästan, men det ser inte snyggt ut, och jag får till carvingen bara ibland. Jag är så mycket bättre på snowboard. Fast med tanke på att jag inte har stått på ett par skidor på över femton år så gick det inte så illa.

Jag på skidor.

pappa har åkt snowboard. Han är grymt duktig, åker snabbt som sjutton, hoppar och grindar.

det har inte exakt varit strålande solsken, mer som ett dis som släppte igenom solsken lite då och då.

Inte alls särskilt sugen på att åka hem. Jag kanske ska säga upp mig och satsa på ett yrke som snowboardinstruktör nånstans i nån liten by i alperna. Eller möjligtvis inte. Dock ska jag se till att inte missa fler brädsäsonger igen.

1 kommentar:

Mikael sa...

Coolt att du testar på skidorna med, ombyte förnöjer som det sägs. Din far verkar gilla att blanda skidor och bräda.
vackra bilder, framför allt den sista, antar att temperaturen gått upp lite med diset.
Jag tror att alla jobb blir rutin förr eller senare, även snowboard instruktör. Men som du säger, dumt att missa fler sässonger. förhoppningsvis kan jag följa med och slå mig lite nästa tillfälle. Åtminstone nästa säsong.
Jag och farsan dominerade i badminton igen idag men motstondarna blir bättre.
Snart kommer Anders och Johan, jag ser fram emot att träffa dem, det är ju sex år sedan jag pratade med Johan och jag ska säga att jag är lite nyfiken...

puss och kram