onsdag 25 juni 2014

moving on

Juni har varit en upptagen månad kan man säga. Mycket har hänt, samtidigt som ingenting har hunnit bli dokumenterat. Därav avsaknad av några som helst inlägg eller bilder. Vi har varit för stressade och upptagna för att fota ens. Och då är det illa. Men nu blir det nog ändring.


Vi kom ju hem från Kanada lördagen den sjunde. Söndagen den åttonde hade vi visning. Så den helgen gick enbart åt att städa. No luck med visningen dock.
Veckan efter åkte Micke till Stockholm och vi hade ännu en visning. No luck här heller.
Helgen 14 och 15 bestämde vi oss ändå att flytta och hyra ut lägenheten. Vi började bli hjärtligt trötta på det hela.
Så på söndagen samlades det ihop ett helt gäng med folk och bar våra grejer. Och vi spenderade första natten i den nya lägenheten. Mycket bra känsla!
Veckan efter gick mest åt att packa upp kartonger och hänga upp kläder. Vi har haft majoriteten av våra kläder nedpackade i kartonger de senaste månaderna. Så det var ett kärt återseende.
På fredag firade vi midsommar på Grimmered. Tyvärr inga föräldrar med denna gången. Men lika god mat som alltid och väldigt trevligt. Även om iallafall jag var rätt så trött redan innan. Så det blev inte så mycket festande eller sen kväll.
På måndag den 23 hade vi ännu än visning.
Och på tisdagen den 24 FICK VI ÄNTLIGEN SÅLT LÄGENHETEN.
Efter tre månader på Hemet, otaliga visningar, otaliga städningar, stress, irritation och onödig oro. Nu kan vi äntligen lägga vår första lägenhet bakom oss och gå vidare till nytt. Så trots att vi inte riktigt fick det priset vi ville, och vi hade kanske fått mer pengar om vi väntat till hösten så känns det väldigt skönt att vända det här bladet.

På fredag den 4 Juli skriver vi kontrakt och sen är det dags att titta framåt.
Sammi gjorde en midsommarkrans till Simone och hon undrade varför hon inte kunde få en sådan varje dag.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja jag håller med Sim. Hon borde få kransen varje dag, hon förtjänar det och du oxå. Pussar mamma