torsdag 5 februari 2009

kvitfjell

förstår inte varför jag har låtit snowboardåkandet förfalla så mycket. Det är ju så grymt roligt! När jag ställde mig på brädan upptäckte jag hur mycket jag har saknat det. Här är det fantastiskt bra snö, inte en isfläck, perfekt preparerade backar och så gott som inga människor. Vilket är väldigt underligt för det är riktigt bra backar. Inte så bra som i Hemsedal kanske, iallfall inte så många, men tillräckligt bra för ett par dagar.

Vi har haft strålande sol i två dagar men idag har det snöat. Imorgon är det solsken, iallafall enligt väderleksrapporten.

Tyvärr har jag inte lyckats plugga någonting på kvällarna. Är alldeles för trött i kroppen och då verkar inte huvudet fungera särskilt bra. Konstigt eftersom det brukar funka bra tvärtom. Jag kan träna när jag är trött i huvudet.

Liten bildupdate:
Ewa grindar

Utsikt

Ewa & jag

Mirek hoppar

Lift

2 kommentarer:

Mikael sa...

Skönt att du äntligen kom iväg då tycker jag, bara synd att inte jag är med. Men livet är fullt av prioriteringar, och i detta fall vann köpenhamn. Det blir fler chanser och jag tror det blir fler möjligheter nu när jag kommer börja jobba normalt.
Fina bilder, det ser ut som om ni har det fint men kallt.
/Users/mikael/Desktop/Bild 41.jpg
/Users/mikael/Desktop/Bild 40.jpg
Fick en ny hatt av morfar i förrgår, jag tycker den är rätt cool, passar bra till kostym framförallt. Se om jag lyckas infoga bilderna här i kommentarerna, annars så uppdaterar jag min blogg istället så får du titta där.
Ser fram emot att du kommer hem men är glad att du har kul.

massa kramar

Mikael sa...

hmm det gick inte, då stilar jag av på min blogg...