onsdag 18 november 2009

home sweet home


så här deprimerande ser det ut om man tittar ut genom fönstret från kontoret just nu. Grått, regn, himmlen har samma färg som blött ylle och allt känns allmänt obehagligt. Det är tur att jag har min plats med ryggen mot fönstret, annars hade jag blivit helt nere av att bara titta på vädret. Detta är Göteborg i ett nötskal. Längtar bara hem så jag kan rulla in mig i en filt och läsa böcker.

Har grymt skön muskelvärk från träningen igår. Trodde att ett boxpasss på gymmet skulle vara lite mesigt och slappt. Men ack så fel jag hade. Jobbigt som fan var det. Dock har jag fått fruktansvärt dålig kondis, orkar knappt ett par benböj, har inte upptäckt det förut eftersom jag bara gymmat och klättrat. Inte konditionskrävande sporter direkt. Det blir intressant (och antagligen lätt plågsamt) att jobba upp styrka och kondition igen framåt sommaren.

Har även upptäckt att jag har missat mitt bloggjubileum. För två veckor sen så har jag skrivit här på bloggen i två år.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker det är ganska mysigt väder, får i alla fall inget dåligt samvete av att stanna inomhus.. Och så kan man som sagt rulla in sig i filtar och läsa böcker :)

Men visst vore det trevligt med lite vit och mjuk snö tillsammans med lite sol.

//Rikard

Anonym sa...

Det med dåligt samvete är helt sant. Känns som man lider av stora delar av sommaren då man råkar var innomhus när solen skiner.
//anna