tisdag 17 november 2009

november

har haft en fantastisk långhelg på Lofoten. Späckhuggare, norrsken, dinosaurieskelett, vackert väder, underbara landskap, grymt god varm choklad med grädde, roligt sällskap. Har så många fina bilder så det blir nästan svårt att välja "best of"
Får återkomma när jag har smält det hela lite mer.

Nu är det i iallfall mitten av November. Och det finns en enda fördel. Nämligen:

har inte sett några i affärer ännu, men jag tror jag anade en omisskännlig lukt på centralen. Jag återkommer efter att ha haft min första...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag håller med, Lofoten var en speciell upplevelse i det förstås positiva bemärkelsen. Jag var och fortfarande är uppspelt och euforisk så att jag inte lägger märker till det sjuka vädret i Gbg.
I älskar varenda minut på Lofoten (även vägen dit i den jobbiga sovvagnen, jag föreställer mig att ryska tåg såg ut på det visset förr ca.30 års sedan). Allt var fantastisk väder, sol, blå himmel, överväldigande natur, späckhuggarna, norrsken, lyxstuga, lyxbil, lyxmat, mysiga kvällar med Irish coffee och varmt choklad utan Irish, superbra driver (jag vågade somna!), frukostar, uppochner vänt huvud, delar av kaskelotens ryggkota, vikingahus you name it, kan inte begära mer :):):):):)

Anonym sa...

Håller med på alla punkter. Var inte alls sugen på att åka tillbaka hem. Det är väldigt upplyftande att åka bort, även om det bara är för en kort period.
//anna

Anonym sa...

Instämmer. Love mamma