torsdag 22 april 2010

jobbar på en vardag

jag anar att rätt många inlägg den närmaste tiden kommer vara något bebisfokuserade. Förhoppningsvis inte enbart dock, jag har alltid haft ett visst, jag ska inte kalla det förakt, men en känsla av hopplöshet för föräldrar som enbart är kapabla att prata om sina barn och ingenting annat. Jag hoppas att jag inte blir så enkelspårig. Det känns viktigt att kunna behålla sig själv, sin personlighet och sina intressen även om det finns barn med i bilden. Men eftersom mina dagar inte ännu har antagit någon form av vardagskänsla och hela den här bebisgrejen är väldigt ny så har jag inte så mycket annat att skriva om.

Så idag.

Ett besök på BVC.
Myran har bivit ännu större, jobbat upp fler dubbelhakor som har spridit sig till att inte bara sitta på hakan utan även på armar och ben. Så allt är bra på matfronten.

Fika på Stadsteatern med syster och Amanda. Mycket trevligt. Mycket att prata om och många skratt. Hoppas på att göra om det snart.



Lagat mat.

och haft mamma på besök.

Det är ungefär vad som får plats på en dag.

Nu tittar vi på Independence day och försöker hålla oss vakna.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Din dag ser mkt behaglig ut. Med sommarvärme kommer det säkert många fler trevliga tillfälle framöver. Viss i början är det mkt fokus på bebisen men håll med om att det är lite mysigt. Love mamma

Mikael sa...

Att hålla sig vakna hela filmen funkade ju inte så bra, men trevligt ändå.
Det är mycket fokus på den lilla nu och kommer nog alltid vara det, kan vi bara behålla medvetenheten om det så ska vi nog inte bli så insnöade. Även om det är rätt svårt att hålla sig bort från blöjor och bajs samtal när det är en stor del av sin vadag.
Tycker du har tagit tag i dina dagar exemplariskt än så länge love

AK sa...

Det kommer lätt bli fler gånger! Vem vill inte fika i solen och leka med myran och Anna.

Mina vänner Frida & fredrik, har köpt hus (på brittvägen?) och blir nästan grannar med dina föräldrar, roligt!