tisdag 8 oktober 2013

snabbhelg i Krakow

vi åkte ner några snabba dagar för att fixa lite grejer i Kraków. Egentligen, när det går så lätt, snabbt och billigt att flyga ner är det konstigt att vi inte åker dit oftare. Men så är det. Tiden rinner iväg. Trots att man hade tänkt...
Nu var det i alla fall pappa, Ewa, jag och Sammi som åkte ner. Lördag eftermiddag till tisdag förmiddag. Inte så länge, men vi gjorde massa mer än man kan tro.
Ett av huvudmålen var såklart att umgås lite med mormor. Och det gjorde vi en del. Men det kändes som om hon inte orkade mer än någon timme i taget längre så det blev inte så mycket. Absolut ingen promenad, eller gå ut eller göra något tillsammans. Så det blev mest så att vi åt frukost med mormor och hängde med henne fram tills tolv. Och sen gick vi ut. Känns jobbigt och ledsamt tycker jag. Att hon känns tröttare och tröttare och äldre och äldre nästan från dag till dag. Från besök till besök är det väldigt stor skillnad. 
Men förutom det så hade vi väldigt roligt. Drack öl, åt pierogi, promenerade massa, shoppade lite, kollade på slott och gamla hus. Samt hade en helkväll på fin restaurang.  
Skuggigt
Höstpromenad 
Den sedvanliga sjukt goda varma chokladen
En stoor kristallkrona
Spegel spegel på väggen där
och jag klippte mig 

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilka fina bilder den första med skuggor och dagrar mkt poetisk. Vilken fin klippning, helt annat still, very nice. Det ser ut att ni hade det bra. Synd om babcia. Pussar mamma