torsdag 2 januari 2014

årets sista dagar

året är slut. Ett nytt år har börjat. Jag har ännu inte hunnit sätta ihop en årssammanfattning eller ett årsbokslut heller. Men det kommer. Några dagar ledigt kvar finns det. 

Vi har haft ett fåtal aktiviteter efter julafton. Mest slappande och städande hemma. Dock en hel eftermiddag då vi träffade upp Carolina, Roger och Alice i Botaniska. Lite lite solsken kom fram, men mestadels var det svinkallt. Men roligt. Efter botaniska hade vi tänkt oss en kaffe nånstans. Men det slutade med hel middag på Barsidan. Det var faktiskt ännu lättare att gå på restaurang med två barn än ett. De roade varandra. 
På väg
"Vem kan dricka upp sin apelsinjuice snabbast" tävlingen. 
 På söndagen åkte vi upp till Mickes föräldrars stuga i Dalsland. Det var extremt grått, blött och regnigt. Ingen vinterkänsla alls. Men mycket trevligt. Och Simone fick nästan en julafton till. 
Med rätt kläder gör det inte så mycket att vädret är kasst.
Mera presenter 
Och ja, den här sover numera i sängen.
 Nyåret firade vi hemma hos Sanna, Jesper och Oliver. Förstaklassig mat, som väntat. Mycket trevligt prat och sällskap. Tiden till tolvslaget bara flög förbi i en blink. Fyrverkerier tittade vi på från balkongen och kvällen avslutades vid halv två. Simone och Oliver lekte mycket bra, trots att det är närmare två års skillnad mellan dem. Nästa år är det dags att styra upp någonting hos oss. 
Middag på gång 
Simone vet numera vilken typ av tårta hon vill ha till sin födelsedag. Glasstårta!
Pannbandet var en mycket viktig del av outfiten. 
Roligt med ett helt nytt rum med nya leksaker. Och nån att leka med

Inga kommentarer: