tisdag 11 augusti 2009

best laid plans

En tur till Frillesås igår för bröllopsplanerande med syster och Anders. Faktiskt så gick det otippat bra. Det känns som det mesta faller på plats och löser sig utan allt för stora ansträngningar. Jag är förvånad. Väntar hela tiden på att något ska skita sig och gå åt helvete. Jag vet, dum inställning, men hela den här bröllopsgrejen känns mer och mer surrealistisk ju mer det närmar sig september. Jag kommer vara gift. Coolt men sjukt overkligt. Nu är det 25 dagar kvar, and counting.

Folk har börjat komma tillbaka till kontoret gnällandes över att det har regnat hela semestern. Fullt förståeligt för Göteborg är väldigt depp just nu. Föräldrar tog en tur över till Italien igår för att vandra lite där. I strålande solsken. Ibland är livet bra orättvist.

Jag har misskött min matvecka en del tyvärr. Orkade aldrig handla i söndags. Städningen tog så mycket på krafterna. Och igår var vi borta tills sent så det blev ingen mat då heller. Men idag ska jag faktiskt både handla och laga. Jag hittade ett recept på som lät gott. Zucchinisoppa. Grön kommer den att bli i all fall.

1 kommentar:

Mikael sa...

Grymt god mat!

Mindre än en månad tills jag kan kalla dig min fru, jag tycker det är coolt. Festen och bröllopet ska bli kul, men att du blir min fru är det bästa...

/Mikael