söndag 9 augusti 2009

ingen södagsångest

söndag idag. Men av någon outgrundligt skön anledning håller sig söndagsångesten borta. Trots att hela dagen har gått åt till att städa vår förfallna lägenhet och den enda tiden som spenderades ute var en tur upp till Johannebar för middag. Mycket trevligt självklart. Och gott. Med efterrätt.

Igår däremot var desto mer äventyrligt. Ingen idé att jag skriver så mycket mer. Allt finns att läsa mycket bildligt beskrivet i Mickes blogg. Dock kan jag tillägga att förutom vissa missöden så tycker jag att det var en fantastiskt rolig idé (av mig) att ge sig ut och paddla. Jag hoppas vi kan göra om det snart. Man såg verkligen göteborg från en helt annan vinkel. Lade märke till saker på husfasaderna som jag aldrig sett förut, hemliga bänkar i parken, duvor som satt på konstiga avsatser, gömd arkitektur som bara kan beskådas underifrån. Att paddla under broarna öppnade dörren till en helt annan värld. Lite som Neverwhere.

Och att träffa Maria igen var riktigt kul. Vi ses så väldigt sällan, men varje gång är det som om ingen tid har förflutit. Hon är den enda vän jag har som jag känner att jag inte har glidit ifrån. Måste se till att vi ses lite oftare än någon gång vartannat år. Stockholm är faktiskt inte så väldigt långt bort.

Ny arbetsvecka imorgon. De flesta kommer tillbaka från semestern. Tillbaka till kaoset, oordningen och missnöjet på kontoret. Mycket skönt att jag har min semester framför mig. Så har jag något att se fram emot när alla andra misströstar.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja... semester ska bli skönt. Det var klart en intressant helg och som du säger, sthlm är inte långt bort, ganska bekvämt och billigt med tåg dessutom.
/Mikael