onsdag 17 mars 2010

händer inte så mycket nu....

näst sista dagen på jobbet imorgon. Känns väldigt konstigt. Jobbet har varit så stor del av mitt liv under lång tid att tanken på att inte gå dit känns lite främmande. Fast å andra sidan tror jag nog att jag kommer vänja mig väldigt fort. Brukar inte ha några större problem att glömma jobbet under semestern. Och jag kommer nog ha en del andra grejer att fokusera på.

Mamma har varit i Polen och införskaffat ett gäng till med små små kläder. Svårt att föreställa sig att en lite person kommer bära dem snart. Hon måste ha kämpat hårt för att tillgodose mina önskemål att inte köpa något blått eller rosa. Kan tänka mig att det är ännu svårare i Polen än det är här. Men hon hittade jättefina saker.
Tack så mycket!


Annars händer inte så mycket. Tar det mest lugnt efter jobbet och har blivit väldigt trött på att vara tjock. Jag måste sätta mig på golvet för att överhuvudtaget kunna knyta skorna. Längtar tills jag kan börja träna igen.

Har dock hunnit med lite bakning i veckan.
Solrosbullar till frukost

och kanelbullar till fikat på jobbet

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, Vem som har ätit upp allt detta? Jag ser att mitt inlägg om vad andra tycker om graviditeten tog sig inte, Suck.. synd

Love mama

Anonym sa...

så härliga bullar och fina kläder! Roligt att se från en som inte kan vara med så mycket hon skulle önskat. Hoppas du får några riktigt sköna dagar nu! Och fyll frysen - kaffegäster kommer att dyka upp!
kram från Bryssel