tisdag 18 februari 2014

First steps skiing

Nu var det länge sen jag skrev. Trots att en massa har hänt sen sist. Så kan det vara. Ibland finns viljan att skriva men inte energin eller tiden.
Iallafall. Största händelsen (förutom en magsjukeepidemi som drabbade hela familjen) är att vi har varit i Hemsedal och åkt skidor. Äntligen äntligen kan jag åka skidor med Simone och Micke. Det har jag sett fram emot hur länge som helst. Nu ser jag oss allihopa susa ner för fina backar i Alperna inom en inte allt för avlägsen framtid.
Simones första steg (glid) på skidor gick rätt så varierande. Ibland jättekul. Ibland not so much. Det kunde låta allt från:
JA SKA ALDJIG ÅKA SKIDOJ MEJ! JA VILL SITTA SJÄLV I BILEN HELA DAN. ARRRGGHHH! JA VIIIILLL INTE!
till
OHHH, JAG GLÖMDE ATT DET HÄJ VAJ JÄTTEJOLIGT. JA VILL ÅKA KNAPPLIFT, JAG ÅKEJ SLALOM! SKYNDA DIG, VI MÅSTE ÅKA MEJA.
Ups and downs med andra ord.
Men jag tror att på det stora hela så lämnade vi ett positivt intryck. Och hon är mycket laddad att åka med Bibi, Andej och alla andra om ett par veckor.
Och jag vet att Mickes första skidlektioner var en succé. Så snart ska vi bli en skidåkande familj. Yay!
Tyvärr så blev det inte så mycket fotat från mig. Kameran var lite för stor att ha i fickan och jag koncentrerade mig mest på att hålla Simone. Micke har mycket bättre bilder, men de ligger i hans kamera så det hjälper inte mig. Men här kommer ändå lite foton från mobilen.
På slutet ville hon till och med bära sina egna skidor
Och åka lift själv

Men emellanåt såg det ut så här. ARRRGHH. JA VIILLL INTE

Mycket bra skidskola

Hon kunde nästan åka själv mot slutet

1 kommentar:

Anonym sa...

Hon är så sött och duktig. Pussar mamma