lördag 18 oktober 2008

technical problems.. help needed

nu börjar kylan komma till göteborg. Josefin var tvungen att skrapa bilen i morse. Inte trevligt på något sätt. Jag har gillat värmen som har varit i höst. Den får gärna fortsätta.

Hade planerat att komma ifrån jobbet tidigt, vid fyra. Men när josefin skulle åka var jag inte i närheten av klar så jag fick stanna på kontoret. Men jag blev relativt klar med mina grejer iallafall.

Väl hemma hade jag en väldigt lång dialog med mig själv. Jag överlade i fall jag skulle springa eller inte. Det var mest nackdelar, men till slut tvingade jag mig själv att gå ut. Jag sprang Korsvägenrundan, fast åt andra hållet. Allså först ner till korsvägen, upp till poseidon, vidare till kapellplatsen, chalmers, wawrinskis plats och hem. Det kändes som uppförsbacke hela vägen. Alltså har jag rätt när jag säger att det är nedförsbacke hela vägen åt andra hållet. Men jag var rätt så nöjd med mig själv efteråt ändå.

Väl hemma blev det brocolisoppa och youghurt. Mycket gott speciellt efter den inte allt för goda tonfiskbaguetten jag åt till lunch.

Efter det försökte jag lägga in kort på min kamera, för att få in dem i fotoramen. Men jag lyckas inte, jag vet inte hur man gör. Hoppas du kan hjälpa mig.

1 kommentar:

Mikael sa...

Så vintern kommer mot gbg med, intressant att det är liknande temperaturer här med.

Till det viktiga först, jag känner mig säker på att du inte kan exportera direkt från iPhoto till SD kortet. du måste först exportera dina bilder till en fil på, exemplvis skrivbordet, där du valt bildkvalite. Iphto-file- export pictures,
essa ska i sin tur exporteras till SD kortet i kameran heter antagligen DCIM eller något.

borde funka men annars är jag lite rådvill...

hoppas du känner det OK att åka ifrån jobbet nu och kan njuta av ledigheten.

glöm inte att skicka numret till din mormor