onsdag 15 oktober 2008

Tuesday rush

ännu en dag passerad. Har cyklat både på morgonen och hem igen. Känns som en väldig bra start och avslutning på dagen. Och nu har jag inte lika ont längre i de kroppsdelar som har direktkontakt med sadeln.

Bra dag på jobbet idag. Även om jag är inte så lite irriterad på min chef. Han har underlåtit sig att meddela oss att det är styrelsemöte på måndag. Jag fick veta det idag när VDn kom till mitt rum på ett inte alldeles för bra humör. Det blev inte bättre när han såg min totalt oförstående min när han frågade varför materialet redan var en dag för sent. Hans blick när jag frågade vilket material han menade var inte alltför glad.

By the way. Visste du att det du känner med tungan tolkas som sju gånger större av din hjärna. Det fick jag lära mig hos tandläkaren igår. Alltså, han höll på att laga hålet i min tand så kände jag efter med tungan och tyckte det kändes jättestort. Då fick jag veta denna fantastiska kunskap. Hålet var bara 2 millimter, men min hjärna tolkade som 1,4 centimeter. Eller nåt.

Angående Leonard Cohens låt Avalanche, jag har läst att den är väldigt svår på gittar.

Saxat från Wikipedia:
"The lyrics are based on a poem he had previously written. The music is notoriously difficult to play on the guitar. Cohen went on record saying "Every guitarist has one chop, and I used mine on Avalanche"

Men o andra sidan tycker jag du är grymt duktig, så jag ser fram emot att du spela Cohen för mig snart. Har också upptäckt att Nick Cave & the Bad Seeds har gjort en cover på Avalanche. Har inte hört det ännu dock.

Nu ska jag nog sova snart. Blir cyckel imorgon med.

1 kommentar:

Mikael sa...

Jag hoppas det är det är chefen som får ta den stora smällen för detta då även om du kanske får skiten. Eller hur man nu ska säga.

Jag trot det är grymt bra träning att cykla till och från jobbet som du gör just nu och hoppas du får mycket med bra väder så att du kan göra det ofta.

Ska kolla upp avalanche, jag är rätt duktig på att fuska när det gäller svåra låtar.

Jag tror att Nick Cave har gjort cover på halleluja oxå, eller så är det en egen variant han har.

love