fredag 3 oktober 2008

utan chefen

lämnade kontoret först klockan åtta. Det blir lite jobbigt när chefen inte är på kontoret alls nästan. Eftersom jag är ansvarig för att låna pengar gör jag inte så mycket annat än att sitta i telefon, samla svar från Treasury, komma med lugnande kommentarer till vårat huvudkontor och deras huvudkontor. Förklarar saker, räknar på saker, försöker räkna ut hur mycket vi ska låna och vid vilken tidpunkt för att vi ska förlora så lite pengar som möjligt. Och äter massa onyttiga saker under tiden.

Josefin och jag ska hålla två intervjuer imogon, så får vi någonting att jämföra med den första intervjun vi redan haft. Egentligen är det inte vårat jobb att hålla intervjuer och anställa, men chefen är borta och vi behöver folk. Så vad ska man göra.

Skickade in ansökan till den här årslånga kursen jag har talat om. Josefin sökte också, och vi känner båda att det är lite dumt att konkurrera om samma position, men vi får göra det bästa av det även om ingen av oss tycker om det. Jag kommer vara glad för hennes skull om hon får det. Tror det är väldigt stor konkurrens, det framgår inte riktigt vilken typ av person de söker och jag antar att mycket kommer bero på tur.

Måste verkligen komma igång och träna igen. Jag hade ett riktig bra flow med olika träning varje dag. Nu gör jag ingenting förutom har konstant ångest över att jag inte tränar.

Nu är Fringe slut så jag ska nog gå och lägga mig.
Har ätit choklad.
Och bitit sönder tungan.

1 kommentar:

Mikael sa...

Jag tycker inte ni ska se det som konkurrens även om det är det. Som du säger såär ni helt olika personer och det kanske bara är en som har erfarenheterna och personligheten för just denna kursen.

Jag tycker det är dags att de gör något åt chefssituationen hos er. Just i en sådan här "kris-situation" så behövs kaptenen på skutan.
Jag tror visserligen du är fullt kopetent at ta hand om situationen men då ska det vara överenskommet och erkänt, inte påtvingat.

Vår databasansvariga fick gå ner ett steg och lämna över sitt ansvar till en under henne till följd av att hon inte fanns där när hon behövdes...

Mötet igår var överlag bra men när det kommer till rotationerna så har de kört det för sig. Jag blev bara mer bestämd på vad som gäller för mig angående hur länge jag ska stanna och jag kände att det var flera som bestämde sig...
berättar mer när jag kommer hem.
Är på arlanda just nu.

Vi börjar träna på måndag tycker jag.