tisdag 28 juli 2009

undies

Åkte iväg till Korsetten på lunchrasten och hämtade upp mitt nya bröllopsunderklädersset (hmm, långt ord). Inne i affären var det en tjej som provade underkläder i mängder, (jag vet för jag stod och väntade på provrummet) medan hennes kille och, som jag tror hennes pappa stod utanför och såg lagom uttråkade ut. Alla tre var lite lätt runda, med foppatofflor och jag tror jag anade mig se en magväska. Tjejen provade korsetter och behåar med matchande trosor och beskrev allting väldigt utförligt på värmländska. Till slut var hon äntligen klar, och tog hela högen med grejer till kassan. Expediten packar in och slår in beloppet. – Det blir tvåtusensexhundrasjuttio tack. Tjejen vänder sig till sin kille och säger helt nonchalant – Det får du betala älskling. Killens min när han hörde detta var helt obetalbar. Han bleknade synbart och jag kunde riktigt se kalkylerandet av hur många grötmiddagar kalaset skulle kosta. Men han halade snällt fram kreditkortet.

Och angående underkläder. Här köper jag ett matchande set för massa pengar och så säger expediten att. – Ja, dessa kan du ju ha under klänningen. Men sen på bröllopsnatten skulle du kunna byta om till något raffigare. Jag skulle inte tro att jag lägger tusen pengar på underkläder som jag bara ska byta om från sen, för de inte är raffiga tillräckligt. Nån måtta får det vara.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej, Jag var faktisk med om liknande situation fast i ett parfymeri. En brud plockade på sig massa grejer, (dyra, det behöver jag väl inte säga) kom fram till kassan, expediten sagt högt ett belopp (ett par tusen var det)och så blev det tyst en lååång stund. Bakom tjejen stod ikläd i rosa skjorta ung,blonderad, med fusksolbränna, bakatslickat Billdalbo. Säkert henns kille. Under hans fusksolbränna kunde jag tydligt se den likbleka färgen som ökade intensiteten. Efter en stund bönsyrsa tittade menande på honom och resten vet du själv.... Jag tyckte så synd om honom men men han får skylla sig själv.
Du blir så fint i dina nya undies. Jag tror att det att skall byta till raffset kom från amerika och då genast ogillar jag det. Näää kanske jag skall inte generalisera, men varför måste vi kvinnor alltid behaga män? Jag tycker att du skall be Mike att byta om till pantermönstrade strings strax efter bröloppet (han får inte glömma raka sina ben)
Pussar mama