söndag 11 juli 2010

helgen, over and out

vaknade till en fantastiskt trevlig frukost, som vanligt när Micke går upp först och förbereder. Han är verkligen "Breakfast Master". Ägg, vattenmelon, avokado, tomat och kaffe med vispgrädde.
Efter våran frukost var det dags för Sim för hennes frukost. Började med nappflaska med pappa för att avsluta med en extraslurk the old fashion way.Sen på eftermiddagen tog jag en tur till Grimmered för lite bebissocialisering. Bebisen börjar verkligen bli aktiv och social nu. Och hon har upptäckt sina egna händer som hon ligger och beundrar och facineras över. Roligt att titta på.

På kvällen skjutsade jag Sammi på motorcykeln till Hindås. Han behövde hämta sin bil efter ett bröllop där igår, och jag fick en tur på hojen. Det låg ösregn i luften hela tiden, men blev aldrig värre än några droppar. Och jag fick åkt motorcykel helt oplanerat. Mycket roligt, även om rakt fram på motorvägen kanske inte är den roligaste körningen. Men bra träning är det samt att Micke fick träna på att vara ensam med bebisen. Det behövs lite sådan träning eftersom hon tenderar bli lite gnällig när jag försvinner. Men bortsett från lite smågnäll så hade det gått bra. Och hon sov när jag kom hem.

Nu sitter jag och kolla på VM-finalen medan Micke och Sim sover. Spanien satte precis mål i förlängningen. Annars har det har varit tryckande hett i stan idag. Åska i luften hela dagen utan att någon åska faktiskt kom. Fortfarande över 20 grader varmt och kvavt som sjutton. Vi har försökt skapa korsdrag i lägenheten vilket tyvärr visade sig vara en omöjlighet eftersom vi har alla fönster i fil. Tre minuter kvar på matchen. Sen ska jag också sova.

En bra helg.

1 kommentar:

Mikael sa...

Du har verkligen lyckats med kortet på Sim, hon ser nöjd, nyfiken och tillgiven ut. Känns så bra att hon tagit flaska utan problem två dagar i rad, även om hon fått lite "old school"-matning efteråt så har det ju gått bra. Det var kul att du fick åka på mcn igår också utan att bli blöt. Men jag var grymt besviken på att det inte blev något åskväder över stan igår, ville kommit ut och fotat det...