söndag 4 juli 2010

precis som en lördag bör vara

igår måste ha varit en av sommarens varmaste dagar. Jag hade en svag tanke på att gå ut och springa på morgonen, men då termometern visade över 25 grader i skuggan klockan halv nio kändes det inte som en bra idé. Istället blev det en slapp frukost, lek med bebis och fixa med foton på datorn.

Lite senare på förmiddagen gav vi oss ut på stan för att hitta en födelsedagspresent till Carolina. Det var en helt perfekt dag att gå på stan. Det extremt varma vädret gjorde att hela Göteborgs befolkning måste ha vallfärdat ut till havet. Stan var helt öde. Vi gick i lugn och ro i tomma affärer, på tomma gator och satt i fred på tomma uteserveringar. Vi shoppade massa bebiskläder och några kläder till Micke och resten av tiden drack vi kalla saker på caféer.

Fest hos Carolina på kvällen. Mycket roligt. Dock som någon påpekade så märks det att det var trettioårskalas och inte tjugo någonting. Det var några bebisar med, ingen hög musik och folk satt och pratade och rökte cigarrer i lugn och ro. Inte direkt party men nice ändå.
Simone matchade pappa.
Lägg märke till de rosa strumporna på Simone och de röda Conversen på Micke.

Bebisen vägrade somna på festen, men somnade som en sten i bilen hem. Och sov sen som en sten hela natten. Vi har världens bästa bebis.

Idag är det mulet och inte bråttom att gå ut. Vi sitter och slappar, Micke har lagat frukost och vi dricker kaffe till Top Model. Starka funderingar på att starta igång lite Zelda finns.

Inga kommentarer: