fredag 9 juli 2010

veckan som passerat

har inte hänt så mycket denna vecka, därav inga inlägg. Lite (alldeles för lite) träning, lite hälsa på föräldrar och mormor, någon enstaka promenad. Jag har även möblerat om vardagsrummet. Går man hemma tre månader i sträck tenderar man att trötta på den befintliga inredningen. Är rätt sugen på att göra någon förändring i sovrummet.

Vi var på tremånaderskoll med bebis igår. Väga, mäta och vaccinera. Hon har växt, blivit tjockare och samlat på sig fler dubbelhakor. Och hon grät nästan inta alls för sprutorna. Bara protesterade lite högljutt några minuter.
Bild på Simones nya vikt tagen från Mickes blogg.
Idag promenad på stan tillsammans med Karin och hennes bebis. En ny solhatt inhandlades och kaffe med glass dracks på uteservering.
Nu gör Micke tappra försök att söva henne. Än så länge går det inte så väldans bra, bebisen gråter i korgen och Micke sjunger vaggvisor. Verkar dock som rond I går till bebisen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hon är världens finaste!!! otveksamt! Men, förstår att du tycker hon börjar bli lite tung att bära jämt. I samma ålder vägde hennes far 6060 g och var 59 cm, så hon växer på bra. skulle kommenterat på Mikaels, men fungerade inte idag...
kram från mallig farmor