torsdag 8 mars 2012

BadGastein dag 5

idag var inte lika bra väder, och således inte alls många bilder tagna. Faktiskt bara en bra som fick hamna här. Det var lite dimmigt, lite kallt (första gången på hela veckan jag hade ytterligare en tröja förutom mitt eminenta underställ) och lite grått. Men åkningen var faktiskt riktigt riktigt bra. Välpistade backar, nästan inga folk så det bildades aldrig sådana här jobbiga vallar och mycket bra snö. Jag åkte halva dagen bräda och halva dagen skidor. Mycket svårt det där med skidor. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra för att inte spetsarna ska vibrera så mycket. Får inte riktigt till det där skäret. Nästa gång jag åker iväg ska jag ta några lektioner i skidskola. Lite after ski hann vi med också precis efter åkningen. Väldigt roligt, massa dansande, även om det blir lite varmt i långkalsonger, skidbyxor och underställströja. Har inte hittat ett par bra skidbyxor ännu. Letar lite och hittade en möjlig kandidat. Men inget som känns helt hundra ännu. Får leta lite vidare imorgon.

Jag och skidor


4 kommentarer:

Mikael sa...

Mycket träning för dig denna vecka, både åkning och dans. Hoppas ni sover ordentligt. Det är svårt att hitta inspiration till bilder när ljuset blir så platt, brukar vara bättre att titta på detaljer då.
Jag ska själv testa skidor när vi åker iväg nästa gång. har ingen aning om vad jag gillar det eftersom jag inte har testat.

Anonym sa...

Zeby nie vibrera måste du luta dig framåt med överkroppen och glöm inte att åka bred (minst 30 cm mellan knän). love mum

Anonym sa...

Zeby nie vibrera måste du luta dig framåt med överkroppen och glöm inte att åka bred (minst 30 cm mellan knän). love mum

Anonym sa...

Mama dala ci perfekt tips. Luta fram, tryck jämnt hela längden av skida. Jag garanterar att du kan vara grymm efter en vecka sattsning med en lärare. Och då menar jag riktig grymm.

Tata.