söndag 4 mars 2012

första dagen

framme i BadGastein och efter en dags skidåkning. Det blev inte riktigt prick åtta i backen på morgonen. Snarare lite efter tio. Men första dagen är det faktiskt okay. Vi är fyra tjejer, mycket roligt. Men lite svårt att hålla ihop gruppen när alla åker lite olika bra. Imorgon kommer vi nog dela på oss lite mer. Det är så himla skönt att vara tillbaka i Alperna, var väldigt länge sedan sist. Jag har glömt hur det känns att åka i evighetslånga backar, nästan inga människor och strålande vackert väder. Lovely. Dock upptäckte jag att både min utrustning och kläder har sett sina bästa dagar. Dags att uppgradera såsmåningom. Speciellt som jag hoppas på att vi kanske kan börja åka lite mer framöver. För övrigt så jag massa små bebisar på skidor, så det är inte för tidigt för Sim. Klockan är lite efter nio, och vi är redan alla tillbaka på rummet och redo för sängen. Men jag kan tillägga att vi faktiskt har hunnit med nån timma med afterski, drinkar och dans. Inte illa före nio.  
Klassisk liftbild

Inga människor

Och vackert väder
Yay, finally snowboardåkning

2 kommentarer:

Mikael sa...

ser mycket fint ut! Och du ser riktigt hemma ut. Kan misstänka att din utrustning skulle behöva en uppdatering. Nästa sässong så är det dags för mig och Sim att testa skidor då, tror hon kommer att älska så våghalsig som hon är. Fortsätt ha jättekul!

Anonym sa...

Vad härligt du ser ut att ha det! Om det blir skidresa för familjen Faber nästa år så följer familjen Lundin gärna med, om vi får vill säga! Massa kramar Carolina