måndag 26 mars 2012

happy shiny people

helgerna passerar oroväckande fort. Dagarna och månaderna också. Men om jag tänker tillbaka på förra året. Och jämför med i år. Vilket bra år vi har nu. Förra året var det sjukdomar, stress, ambulansfärd, ingen sömn, dåligt på jobbet, ingen träning, allmänt kasst. Och allt detta innan Mars var slut. I år. Inget av det. Men nästan bara bra grejer. Tack 2012.
Helgen blev lite kortare än tänkt. I fredags lade vi oss båda med Simone på kvällen med tanken på att det skulle gå lättare att somna. För henne. Det gjorde det, men för oss. Vi vaknande först klockan åtta på morgonen efter. Inte riktigt som tänkt där. Men antagligen välbehövt.
På lördag var vädret sådär. Vi gav oss ut för en promenad på stan. Målet var att köpa en mössa och vårskor till Sim. Mössan lyckades vi med, skorna får vänta lite. Sen gick vi till Stadsmuséet för lite lek. Mycket roligt för alla inblandade. Efteråt så däckade Simone i vagnen och vi gick upp till Johannebar för middag. Dagen avslutades med lite lekplatshäng för Simone. Och lite Game of Thrones för oss när vissa andra hade somnat. 
På Söndagen åkte Micke till Kiruna på eftermiddagen, så vi hade inte jättemycket tid att hitta på grejer. Åka och handla mat blev dagens utflykt. Sen åkte Micke, och jag och Sim åkte till Grimmered för lite promenad, god mat, bad i badkaret och lek på verandan. Och ja, jag somnade innan Simone denna kvällen också.   

Finns massa roliga saker att leka med

Som en bro man kan springa över

Och andra barn man kan jaga

Simone och Micke har oroväckande lika smak för mat

Den här hästen var nästan större än henne förra året

Och av nån anledning så var bilen jätterolig (och den rullar inte ens)

Jag och mamma på promenad i Hovås. Rätt så blåsigt men mycket fint.

Simone åkte mest vagn, men fick promenera lite
Det var fint och vårigt

2 kommentarer:

Anonym sa...

Underbara bilder och jätte trvlig söndag. tack. Love mum

Mikael sa...

bildvalet är undebart, mina favoriter är Sim hand i hand med främmande kompis och sittandes i bilen. Alldellles för kort helg.