måndag 5 mars 2012

BadGastein dag 2

idag möttes vi av ösregn när vi vaknade på morgonen. Kändes sådär uppmuntrande. Men jag och Anna käkade ändå frukost snabbt och gav oss iväg till ett liftsystem som låg lite längre bort och högre upp. Där snöade det istället. Och var väldigt dimmig. Emellanåt var sikten ungefär noll. Men åkningen var ändå riktigt riktigt bra. Nästan en halvmeter lössnö, mjukt, inga som helst folk i backen. Hur gött som helst. Tyvärr slog sig Anna en del när hon provade nya skidor och åkte hem efter halva dagen. Och resten av sällskapet kom inte ens iväg. Så jag tillbringade eftermiddagen på egen hand. Men yay, så bra åkning. Man glider där i snön och tystnaden helt uppfylld av lyckokänslor. Och det verkar som imorgon ska snöa lite till. Och sen sol resten av veckan.

På morgonen var träden gröna
 
Snön faller. Och faller. Och faller.

Ett till klassiskt liftkort

Så här såg min bräda ut efter en halvtimmes lunchpaus


Och jag köpte en ny snowboardjacka. På 70% rea. Fast egentligen behöver jag nya byxor, för mina läcker som ett såll

3 kommentarer:

Mikael sa...

Ser helt gött ut. Skönt att se att du inte blivit gammal och mesig utan utnyttjar resan till fullo. Hoppas ni får fina dagar framöver nu (och att du hittar ett par tätare byxor...

Anonym sa...

Underbart. Vilken snygg jacka! Fanns det inte byxor till? Köp omaka då. Var extremt försiktig när du åker ensam i bergen. Man bör vara två. Njut helhjärtat men jag vet att med det har ingen problem:) Enjoy Love mum.

scarecrow sa...

inga matchande byxor till. Men jag letar efter ett annat par.
//anna