onsdag 13 mars 2013

andas i kvadrat

7:50 Simone går upp.
Vad vill du har till frukost? PANNAKAKOL!
Ok, pannkakor it is. Med sylt? varsågod älskling.
8:00 Ätit kanske halva pannkakan. BLÄÄÄ, JAG VILL INTE HA PANNKAKOL. JAG VILL HA CHLEB. OAÄHHH!!! Ok, inga problem "slänger kletig pannkaka i papperskorgen, skär upp bröd, smörar" Varsågod.
8:10 Efter ett litet mikroskopiskt bett på mackan. OÄHHH!! ARGHHH!! JAG VILL INTE HA CHLEB. JAG VILL HA PANNKAKOL. Men Simone, du ville inte ha pannkakor, du ville ha bröd. Nu finns det inga pannkakor kvar. OÄÄÄÄÄHHHHH "ligger på golvet och skriker högt efter pannkakor"
8:20 Då struntar vi i frukost och klär på oss. Jag måste gå till jobbet, och du ska gå till dagis. OÄHHHHH. JAG VILL INTE HA KLÄDEL. JAG VILL ÄTA KESO!! Hmm, nej, det är lite för sent. Du kan äta ditt bröd. JAG VILLLL INTE HAAAA CHLEB. JAG VILL HA KEEEESSOOO!!! "går iväg och andas lite i ett annat rum"
8:30 Då klär vi på oss då Simone. NÄÄÄÄ, JAG VILL INTE GÅ TILL DAGIS. JAG VILL STANNA HEMMA. "ålar på golvet under gallskrik"
9:40 Men om du klär på dig så kommer du inte frysa! NÄÄÄ, JAG VILL TITTA PÅ KATTEN. Ok, du tittar på katten, jag klär på dig. JAAAA.
8:50 NÄÄÄÄ, JAG VILL INTE HA DEN TLÖJAN. Ok, då tar vi en annan tröja. NÄÄÄÄJ. JAG VILL INTE HAAAA. JAG VILL TITTA PÅ KATTEN. "går ut och andas lite i ett annat rum"
9:00 Lyckas klä på Sim, klä på mig nästan på med overallen. ARGGHHHH, JAG BEHÖVEL EN NY BLÖJAAA!!
9:10 Tillbaka till overallen.
9:15 Rullar på väg till dagis. Från vagnen hör jag. NÄÄÄÄ, JAG VILL INTE VALA UTE, JAG VILL ÄTA CHLEB!! SOLEN LYSEL I MINA ÖGON!! ARGHHHH!! UÄHHHHHH!
9:30 Framme på dagis. HEJDÅ MAMA "kvitter kvitter kvitter" GÅ TILL JOBBET NU. PUSSSS "kvitter kvitter kvitter.

3 kommentarer:

Mikael sa...

Det är jättebra att du skriver ner de här sakerna. Jag hade en liteversion av det igår. Men skrattar när jag äser det du skrivit.
Vad annars man göra...

scarecrow sa...

Jo jag skrattar också. Efteråt. När man är mitt i är det ibland svårt att komma ihåg att skratta. Men gör man det upptäcker man att det faktiskt brukar hjälpa.

Anonym sa...

Jag tycker att vakna, äta, klä på, titta på katten, lämna på dagis, klama o pussa på 1 timme 40 minuter det är en rekord tid! Lesson learned, släng inte maten innan majabaja är gjort :)