söndag 17 mars 2013

inte riktigt en vårhelg ännu

Helgen är redan slut. Helt otroligt. Jag tycker den började precis. Men imorgon måste väckarklockan på och ännu en arbetsvecka börja. 
Vi har varit fullt upptagna. Så det är kanske därför helgen försvann så fort. 
I fredags så var jag mycket laddad för utekväll med Anna och kompisar. Hade tänkt mig dans och sprit och roligheter. Vad jag fick var... ingenting av det. Musiken var dålig, drinkarna var dyra och alla killar på stället hade mustascher som såg ut som roadkills på överläpparna. Jag åkte hem vid halv ett. 
På lördag gjorde vi inget speciellt. Tills vi tröttnade på att göra inget speciellt och byltade in oss i tonvis med kläder och åkte till havet. Mycket kallt och fint och svårt att föreställa oss att om några månader kanske vi kommer bada där. 
På söndag var planen att åka till Botaniska och leta vårtecken med Carolina, Roger och Alice. Men eftersom vi vaknade till ett tjockt snötäcke ändrade vi planerna lite och träffades hemma hos oss istället. Mycket mycket trevligt. Simone och Alice lekte helt på egen hand i vad som kändes evigheter på Simones rum. Så mycket tid att ha till vuxensamtal med andra människor har vi inte haft på hur länge som helst. Vi konstaterade att med barn så har man 90% koll på barnet och 10% koll på vem det än är man pratar med. Men nu hade vi massa möjligheter att prata. Senare på eftermiddagen åkte jag och Simone till Bibi och Andej och Micke stannade hemma för att fixa lite grejer. Simone hade supertrevligt och vid hemväg var jag tvungen att stanna och köra in bilen igen så att Simone kunde säga att "JA ÄLSKAL BIBI"
Ingen is på havet. Men kallt!
Vi ritade i sanden. Och fotograferade. 
Krälade på marken
och pussades. 
Söndagslunchen var broccoliplättar och äppleplättar
och kaffe med grädde. Och choklad
Sen badades det. Två gånger
och lektes i mängder

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag också älskal Sim. Fast när hon ringde mig så sa hon "jag vill bada med dig" ha, ha :)Det var mkt trevlig a tt ha er hemma igen, det var länge sen. Pussal mamma