tisdag 24 februari 2015

ett år äldre. eller så

Ännu en lång break mellan uppdateringar. Jag som tänker jämt att jag har något att säga. Sen glömmer jag av det. Och sen blir det inte av. Vill hellre skriva fler korta uppdateringar. Än  färre långa. I och med att det här är mestadels en dagbok för mig. Så i efterhand är det roligare att läsa fler korta.

Jag har hunnit fylla år sen sist jag skrev. Hela 37. Som pappa påminde mig när han ringde med gratulationer. Jag är en mogen kvinna nu. My God. Kände mig äldre i tjugoårsåldern. Och har aldrig varit mer vältränad än nu. Så det känns bara positivt för framtiden.

Jag vaknade av sjungande Micke och Simone. Och ett paket After Eight och en symaskin. Mycket roligt. Är väldigt laddad att sy saker nu. Simone har redan lämnat önskemål om en mantel.

Och i fredags hade jag min livs första överraskningsmiddag. Jag skyndade mig hem, för Micke skulle träna. Var stressad på grund av mycket trafik. Kommer hem, Micke verkar irriterad att han inte kommit iväg. Simone ropar från sitt rum JA HAJ INGET ATT SÄGA TILL DIG. Jag tänker att varför är alla så arga. Spiken kommer inte ens och hälsar. Går till vardagsrummet och där hoppar alla fram och ropar SURPRISE!!

Väldigt roligt och trevligt. Jag hade velat gå ut och äta dumplings. Men Simone hade blivit sjuk och det blev inget. Istället så blev det dumplings hemma hos oss. Mamma, pappa, Ewa, Sammi och Dag var här. Dumplings, tårta, kaffe, kokosbollar och presenter.
Väldigt fina presenter!
Kan inte haft en bättre överraskningsfest.

Annars har jag inte gjort så mycket. Tränat lite. Ätit god lunch med Ewa. Vart ute på restaurang med hunden. Något som skulle vara ett pass på gymmet blev en helkväll med pizza, våfflor, vin och trevligt prat.
Jag har även varit hos doktor för hjärtbesvär. Igen. De hittade ingenting. Igen. Ska vidare på utredning. Hittar de att det inte är något fysiskt fel så kan jag lugnt byta ut kardiolog mot psykolog. Innan dess vill jag veta.

Tyvärr tänkte ingen på att ta några foton från överraskningsfesten. Men jag har en film från underhållningen i alla fall.
 

1 kommentar:

Mikael sa...

Bra du blev nöjd, Vi blir bara yngre!