måndag 29 oktober 2007

black'n'white

CSI. Denna last som hindrar mig att prata med min man. Jag borde skämmas. Men det är något med den serien, blandningen mellan tuffa poliser, snygga tjejer, läskiga brott och uppsprättade lik. Jag kan inte hålla mig borta. Tyvärr kan jag inte koncentrera mig nu när jag tycker att mina prioriteringar inte riktigt ligger där de ska.



Äntligen har späckis kommit upp på sin plats i bilen. Hade totalt glömt av att han skulle hänga på backspegeln och påminna om att jag är bästa fiskaren ever. Och att vi snart ska åka till Lofoten igen och titta på riktiga såna. Det har varit min dröm så länge jag kan minnas.



Nytt inköp. Jag var tvungen när jag såg den (det är en klänning ifall det inte syns) Skulle tro att alla tycker den är brutalt ful, men jag tyckte den var helt grym.

2 kommentarer:

Mikael sa...

Jag är rätt övertygas om att kommer va snygg på dig. Lite Folklore-stil på den.
Skönt att se att ditt fiske pris har kommit rätt. Vi kanske kan åka där jag är ledig i början på december?

Csi är en av de bästa serierna på TV ,efter Simpsons, du är ursäktad. Det har ju nästan hänt mig med. Vid just simpsons.

dags för frukost

Mikael sa...

Klänningen käns som den skulle passa bra här uppe, svart vitt och renar. Har precis kommit in efter ett hårt bandy pass, har ju inte spelat på 12 år men det var jättekul!
Ska jobba lite till nu och sedan äta. Så ska jag se om du skrivit ngt nytt efteråt och hålla tummarna för ett bra internet ikväll.

Stor kram!