söndag 28 oktober 2007

den oändliga garderoben

Försöker lite sporadiskt att städa ut i arbetsrummet och sprida ut sakerna lite jämt i resten av lägenheten. Helst utan att det ska märkas allt för mycket. Men det känns som ett hopplöst företag. Det är så mycket grejer. Jag kan inte understryka nog hur mycket grejer det är. Stenar, papper, tomma kartonger efter diverese teknikprylar, tröjor som jag är säker inte har blivit andvända sen de flyttade in till sitt eget privata hörn i garderben. Jag hittade ditt tandskydd, jag hittade mitt tandskydd som hade blivit ditt tandskydd och sedan försvunnit till platsen där tandskydd samlas, för att sedan dyka upp på nedersta hyllan i garderoben.

Jag vill egentligen inte det här, det är svårt att släppa in någon mer i min välanpassade ensamhet. I tiden då jag behöver ha dig för mig själv. Men jag hoppas att det ska funka, jag ska försöka inte bli uppretad och provocerad. Och jag hoppas att du inte tycker det är allt för jobbigt så att du kommer dra dig för att komma hem. För det är det sista jag vill. Jag vill att du alltid ska komma hem till mig.

Vädret är gräsligt, regnet blåser i stora sjok över husen, löven slits av träden och mörkret har redan nästlat in sig in i lägenheten.

Söndagsblues.

1 kommentar:

Mikael sa...

Så återigen har du plockat upp mitt skräp. jag förstår inte hur det blir så mycket men det kan ha att göra med att jag har lite svårt att slänga saker...

Åhå! så det är där tandskyddkyrkogården ligger, kan du hitta ensamma strumpkyrkogården också, jag har massa omaka par:)

Jag hoppas att det ska funka fint med den inneboende och att det inte ska inkräkta för mycket på vårat privatliv när jag är hemma. Vi blir ju lite motiverade till små semestrar nu:)

Vädret är för ens gång lika här som hemma, blir kanske en regnpromenad men inget mer avancerat när det är så blött.

kram