torsdag 26 juni 2008

i exercise the förkylning


har nu sett två avsnitt av Lost, och hade lätt kunnat titta på ett gäng mer. De vet verkligen hur man skapar cliffhangers dessa producenter, man måste verkligen slita sig från skärmen. Men om jag tittar på ett avsnitt till, så blir det ett till efter det och sen upptäcker jag plötsligt att klockan är långt efter midnatt och jag måste till jobbet om fem timmar. Har hänt förut om man säger så. Vet inte om jag inte tycker att denna serien är snäppet bättre en Heroes. Snäppet allvarligare och coolare.

Ingen träning idag. Känner en annalkande förkylning så jag har bara försökt att ta det lungt, proppat i mig ett antal olika vitaminer, piller, örtmediciner och vitlöksklyftor i förhoppning att förkylningen inte ska bryta ut. Det är så typiskt att så fort träningen börjar gå bra så blir jag sjuk. Och jag som tycker att jag äter ordentligt, både frukt och grönsaker och all sån skit. Varför blir jag sjuk hela tiden?!

Jobbet flyter på bra för närvarande. Vi har haft lite möten med hela gruppen, inklusive chefen, diskuterat igenom vissa saker som inte varit så bra. Och det verkar som alla iallafall är medvetna om vad som inte var så bra och försöker göra det bättre.

Jag har köpt jordgubbar idag.
Ska äta dem till frukost.
Lovely

1 kommentar:

Mikael sa...

jag ska nog ta en titt på det där lost ändå. Men tror inte det är en bra idé. Jag är så trött efter fältdagarna att jag definitivt måste sova mycket. Annars kommer jag bli sjuk och det finns det inte tid till.
Jag hoppas att alla dessa huskurer du tar teflonbelägger ditt immunförsvar så att inget rår på det.
Förstår att du jobbar sent idag, som det brukar vara i slutet på månaden. Hoppas att ditt arbete tar vara på dessa möten och ser till att göra något åt det som går osmididigt. I längden blir det ju alltid bättre.

längtar efter att du kommer upp.

pussar