tisdag 27 juli 2010

ännu en bebisdag

Vaknade ovanligt tidigt och var tvungen att väcka bebisen för vi skulle iväg och fika med Robert och Ludvig klockan tio. Vet inte hur jag kommer vänja mig vid att gå upp klockan sex när jobbet börjar igen. Har knappt gått upp innan nio en enda gång på sex månader.
Vi fikade på ett ställe med bara pensionärer. Men de hade gott kaffe och en fin bakgård med ett stort träd.
Efteråt träffades vi upp med syster för en liten runda på stan. Simone tröttnade på barnvagnen och fick åka i selen istället. Mycket roligare för en nyfiken bebis.
Annars har vi idag varit på BVC för mätning och vägning. Stor och tung bebis som numera väger lite över sju kilo. Märks när man bär på henne helt klart. Christoffer har varit här och vi har planerat lite för Mont Blanc.

Simone har även en ny klänning som vi har fått låna från Ninni (tills hon får en egen dotter). Hon är mycket snygg i den, även om jag tror att i den takten hon växer kommer hon inte kunna ha den särskilt länge till.
Och jag har ätit grymt goda ägg till frukost. Lyckliga ägg från lyckliga hönor.

3 kommentarer:

Mikael sa...

Jag ska allt se till att du kommer upp vid sex när din tid kommer;-). Föräldra"ledigheten" ser faktiskt ut att vara riktigt skön emellanåt.

Anonym sa...

La dolce vita, enjoy.

Jag hoppas att du har flextid, och då kan du lugn börja kl 9 :) Love mamma.

Pinförska ägg! säkert jätte goda.

Anonym sa...

ååååh va cool hon e i klänningen, fina fina simone! :)