onsdag 14 juli 2010

sommar sommar

lunch på stan med en kollega och hennes åttamånadersbebis. Bebisen såg jättestor ut, som en förvuxen tonåring. Svårt att föreställa sig att Sim kommer bli så stor om några få månader. Sen en tur till Grimmered för att socialisera med mamma och mormor. Jag låg i solen på verandan och bebisen i skuggan. Det fattas verkligen i våran lägenhet. En ordentlig balkong. Hade vi haft det så hade lägenheten varit helt perfekt.
Simone var både glad

och allvarig

mamma har smultron på verandan

och gröna tomater

blåbär som väntar på att mogna

och vackra vackra blommor
jag vill också ha en veranda. Absolut ingen trädgård, men en veranda kan jag tänka mig. Eller kanske takterass...

Simone låg och slappade på mamma (min) efter middagen.



Bebisen har mer och mer vuxit ur sin korg. Hon får fortfarande plats i den men kan nudda andra sidan med fötterna om hon sträcker på sig, och hon nuddar båda kanterna med armarna när hon sprattlar. Så det har helt klart varit dags för en ny säng ett tag. Eftersom vi snart ska resa bort så köpte vi en resesäng idag. Micke monterade ihop den och vi har precis lagt henne i den för natten. Den ser jättestor ut tycker jag. Hon ser ut som en pytteliten smula på botten. Jag kommer sakna korgen.

1 kommentar:

Mikael sa...

Mycket berättande bilder, man ser vem som är huvudperson i berättelsen men också lite om miljön hon är i. Bebis är på väg mot att bli barn och sover nu i stor säng...