måndag 11 februari 2013

en god helg

Helgen har flugit förbi i alldeles för snabb fart som vanligt. Och trots lite huvudvärk från min sida har vi haft det väldigt bra. Simone var på ett shiny humör hela tiden och mina funderingar över vad vi skulle kunna roa oss med alldeles själva visade sig vara helt obefogade.
Fredag var alla (jag och Sim) trötta efter hela veckan. Inte mycket action förutom middag och popcorn i soffan framför "Zebran och Lejonet" aka Madagaskar. Sen somnade Sim efter halva sagan och jag låg kvar och läste i sängen. Funderade på att gå upp en liten liten stund. Och struntade i det.
Lördag snöade det. Jag var trött på förmiddagen och hade väldigt ont i huvudet. Vi gled omkring hemma, städade lite, tvättade lite, byggde lego och lekte med klossar. En snabb sväng till lekplatsen lyckades vi också med. På kvällen åkte vi iväg till Anna och Therese för middag och kortvisning. Simone tyckte deras bilder från safari var jätteroliga. OHH ETT LEJON, O EN ELEFANT, SEBLA! JAG VILL SE MEL LEJON. Ett lyckat besök. Speciellt då jag blev matad, fick lite vin och vi chillade i soffan med efterrätt (och melodifestivalen men det behöver jag inte prata högt om)
På söndag packade vi ihop oss och åkte iväg till Grimmered. Planen var att baka pączki. Lite för tidigt, eftersom Fettisdagen faktiskt är imorgon, men då är vi väl förberedda. Det var mycket roligt att baka och pączkina blev grymt goda. Jag fick ett mess från mamma att hon hade ätit sju stycken på kvällen. Simone var mycket glad att vara hos Bibi och Andej och roade sig med att förvandla sig till russin i badet, äta massor massor mat, leka med sina saker och demolera tulpaner. Även om hon snällt städade upp efter sig.
Vi var tvungna att skrapa bilen

Simone försöker dölja sitt brott genom att sätta tillbaka blombladen

Bakningen är i full gång
Och det färdiga resultatet

2 kommentarer:

Anonym sa...

Låter som en bra helg. Mycket fina bilder och kul att se bilder på dig och Simone. Hon börjar se så stor ut, bebisen är borta och nu är det barn som man kan prata med och hitta på saker med.
/Micke

Anonym sa...

Låter som en rolig helg. Jag också hade jätte missigt med er. Idag måndag-fastar jag efter gårdagens orgie i paczki. Håller med Micke fina bilder. Pussar mamma