söndag 7 april 2013

The big 3

Nu har vi har haft Simonutten  i tre år. Tre år! Det är helt galet. Och det känns tiden har gått så väldans snabbt. Men ändå inte. Och om tre år till så är det dags att börja skolan. Knäppt ju. 
Och igår var det fest. Med önskad chokladtårta och massa presenter. Så många att Simone var helt slut efteråt. Och ledsen att presenterna var slut. 
Den önskade tårtan. Med ponny ljus
Sjukt ändå. Att allt förändras att vi har gått från det här 

Via det här:

Till det här:
En helt egen liten stor människa
 Festen var mycket trevlig. Om än intensiv. Massa gäster och presenter och tårtor en jättenöjd och glad Simone. Även om hon blev lite ledsen när folk skulle gå. Och att presenterna tog slut.
Hon fick en cykel, och kläder, och en cool ryggsäck, lite muminfigurer, en ficklampa,  ett dinosaurieägg och säkert något mer. Massa fina presenter. 

Lilla My och Mumrik tillkommer till vår gedigna samling. 

På kvällen när alla gäster hade gått, kom Anna med lite presenter till. Mycket nöjd Simone som fått till knycken med att få loss omslagspappret fort. 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, det var roligt att fira Simone. Men missade du inte hennes 2 år kallas. Jag ser bilden på henne när hon föddes, sen tror jag är 1 år och förra veckans 3 år. Var 2 år födelsekallaset tog vägen? bekymrat Bibi.

scarecrow sa...

Det blev ju aldrig något kalas förra året. Bara lite tårta och presenter på Grimmered. Och så tänkte jag att bildmässigt blev det snyggare så här =)