söndag 21 juni 2015

tre dagar helg

Midsommar spenderades traditionsenligt på Grimmered tillsammans med Ewa och Sammi, Sanna  och Oliver och även den här gången Anna, Hanna och Lennox. Och föräldrar såklart. Vi hade sex kilo kräftor och ett gäng kilo räkor och massa annat. Såpass att det blev lunch dagen efter. Också det rätt traditionsenligt numera. Det blev väldigt trevligt och gott. Även om det blev rätt så mycket ljud med tre barn på samma yta. Men jag tror alla hade roligt. Det blev även lite äventyr då jag råkade sätta eld på en rabarberpaj inne i ugnen. Det ska vara en första för allting. 
Simone hade på sig sin klänning med drakar. Och matchade med solfjäder
Det blev rätt mycket efterrätt
Den flamberade rabarberpajen
Grädde i massor. Har inte ätit det på flera månader. Grymt gott!
Ewa fixade till ansiktsmålning
Dagen efter vaknade vi någongång efter tio och åkte tillbaka till Grimmered. Det blev frukost/lunch som övergick till middag och kvällsmat eftersom vi hängde där ända till nio kvällen. Solen sken och det var en extremt trevlig dag. Även om alla var lite trötta och slappa. Precis som det ska vara på en helg tycker jag. 
Det var lite kräftor kvar från dagen innan
Spiken fick hänga på balkongen där uppe eftersom Tyson var med. 
Tyson fick mycket kärlek
Rulltårtorna var goda dagen efter också
Simone var cool som vanligt
 Som kompensation att Spiken fick hänga ensam på balkongen i två dagar åkte vi iväg på en lång badpromenad med honom på Söndagen. Han är verkligen helt tokig i vatten. Slänger sig i, dyker med huvudet under vattnet och springer som en säl. Mycket roligt. för alla. 
Många pinnar
Funkade att dyka efter dem också
Sen fick vi promenera lite lugnt för att varva ner
Simone letade efter skalbaggar

Inga kommentarer: