tisdag 8 april 2008

äntligen måndag

precis avslutat ännu ett avsnitt av House. Måste sluta ladda ner serier, alldeles för lätt att bara låta tiden rinna genom fingrarna och se avsnitt efter avsnitt passera på skärmen. Du har helt rätt, man, jag, borde lägga lite mer ansträngning på att vara kreativ. Något mer givande än mindless serietittande.

Sent från jobbet idag, men bra dag då jag lyckades känna mig motiverad alla timmarna jag var där. Det återkommer allt fler dagar då jag gör mitt jobb och sedan känner mig tom och omotiverad. Vet inte om det beror på brist på arbetsuppgifter eller någon brist hos mig själv. Jag ser på J och hur hon jobbar men ofta lyckas jag inte uppbåda samma ambitionsnivå eller noggranhet. Och det värsta är att mitt jobb inte är sämre. Bara min känsla.

Gjorde matexperiment.
Morots och äppelsoppa. Faktiskt riktigt gott, även om den kanske ser ut som något inte lika aptitligt.

Det och två hårdkokta ägg och jag kände mig väldigt nyttig. Även om jag inte har hunnit eller kunnat träna de senaste dagarna. Känns som foten håller på att bli lite bättre. Kan även bero på att jag pacificerar smärtan med Voltaren. Följde ditt råd om antiinflamatoriskt men vad skönare är, smärtstillande.

Trots det och trots det fina vädret idag verkar jag inte se så glad ut. Saknar dig.
Fast maten på kasinot var god, blomkålssoppa och halstrad lax med saffrankräm. Och jag åt ingen choklad så jag kan inte vara så väldigt deppig.
Ciao

1 kommentar:

Mikael sa...

jag har också märkt av att du tappat sugen lite i jobbet. Vilket är förståeligt med tanke på hur mycket energi du lägger ner och det är nog dags att företaget sätter upp någon form av karriärsplan tillsammans med dig, och attde visar att de också anstränger. Tror du behöver nya utmaningar.
Håller fast vid att du ska skriva mer och dessutaom skicka in det du skriver till lämpliga ställen, finns massa tidningar, webtidningar och liknande som skulle vara ett bra forum för din talang.
Jag tror inte det skulle dröja länge förrän du skulle få positiv respons.
kanske en alternativ karriär i sin vagga?
Morot och äppelsoppa, det måste jag testa, låter som mellanmål i mina öron. men fräsht