onsdag 27 augusti 2008

01.03.27

mitt första försök på milen i Skatås idag efter jobbet. Klarade inte riktigt under timmen, men närapå. Och då tyckte jag ändå att jag sprang på riktigt snabbt de sista tre kilometrarna. Men det kändes så bra, jag uppnådde verkligen lyckokänslor som fortplantade sig genom hela kroppen vid varje steg när jag sprang. Äntligen kändes det som att flyga och inte som att stappla fram i smärta. Och eftersom jag var tillbaka på normalpuls efter bara ett fåtal minuter efter springandet antar jag att jag kan försöka mig på lite snabbare nästa gång. Jag fegar som vanligt.

Skulle laga mat idag, men köttfärsen får vänta tills imorgon. Känner mig alldeles för trött och nöjd för att ställa mig med kastruller. Är inte ens sugen på choklad. Då måste du förstå hur många endorfiner som simmar omkring i mig.

Lång, något hysterisk dag på jobbet idag. Det har i och för sig varit en rätt så hysterisk månad. På fredag ska vi äntligen vara klara med "the forecast hell". Då ska jag och Josefin och Johan ut på en krogrunda. En öl på varje ställe. Som när man var tonåring.

Boken som jag lånade på bibblo, "Seven types of ambiguity", är grymt bra. Fantastiskt fint språk, även om engelskan är svår emellanåt. Nu ska jag lägga mig i sängen, med boken, och lite té.

1 kommentar:

Mikael sa...

bra jobbat! Jag är helt övertygad om att du kommer att bättre på tiden framöver, det går alltid lite långsammare första gången så du kommer under timmen nästa gång. Det viktiga är att du tagit steget tlll milen. Jag ska följa efter.

Skönt att din forecast period snart är över. Jag ser bara två saker att som ni ska ska tänka på under krogrundan. Två ställen är ingen runda, minst fyra. Samt att "en öl" är bara ett uttryck. den kan substitueras av något du tycker är gott men det måste vara en viss %-halt.

Du får berätta om boken när du är klar med den. Jag ska ta med "Stalins Ghost" hem. Den var jättebra.

time to work