fredag 8 augusti 2008

fett

hemma från jobb och boxträning. Var inte riktigt på humör att laga mat idag, så det blev vit ost med youghurt och tomat. Jag tycker det väldigt gott iallfall. Vet inte om någon annan skulle hålla med. Kan inte riktigt avgöra hur det funkar att äta massa fett och ett fåtal kolhydrater. Humöret och blodsockret känns jämt och jag orkar träna. Gymmet sist gick till och med mycket bra, jag kände mig stark och inte särskilt sliten efteråt. Men det känns som jag blir tjockare och tjockare. Jag inser hur indoktrinerad man är till att bara äta lightprodukter och tro att fett är dåligt. Jag kommer faktiskt ihåg en incident på högstadiet då vi diskuterade i klassen med läraren (i geografi tror jag att det var) vilken sorts mjölk vi hade hemma och drack. Jag kommer ihåg att jag var den enda som hade röd mjölk hemma, och läraren tyckte det var oansvarigt av mina föräldrar och att man måste tänka på sin hälsa. Redan då var fett dåligt. Högstadiet. Och jag var absolut inte tjock. Jag har varit tjock en gång och då levde jag på norska brödrullar med socker och kanel samt pizzor. Inte så mycket fett. Dock mycket kolhydrater. Vi får väl se. Du får avgöra nästa gång du kommer hem nästa gång. By the way så kan jag fotfarande inte kommentera på din blogg, även om du verkar kunna det. Ikväll ska jag faktiskt för en gångs skull titta på TV. Criminal Minds går klockan nio.
Ciao

1 kommentar:

Mikael sa...

Light terrorn ja, det är inte lätt att lyckas undvika light produkter men jag vill nog påstå att jag lyckats med det största delen av livet. Vi hade det aldrig hemma och jag aldrig tycks att det smakat bättre än den "tunga" produkten.
Jag tycker det verkar som om det är fler feta människor som använder light än ej-feta.
Hoppas din geografi lärare brinner i något light helvete vid det här laget. Oavsett hans åsikt om mat så hade han ingen rätt att sätta sig över dina föräldrars val av mjölk. Blir jag lärare ska jag säga till alla ungar som inte får tryffel till kvällsmat att deras föräldrar är oansvariga som inte ger dem det.

Jag har inte märkt av oönskad vikt förrän jag började ta in tomma kolhydrater i flytande form i min diet.
Män läfsor är jättegott.

jag ska kontrollera dig nogrant med den nya kosthållningen när jag kommer hem