torsdag 7 augusti 2008

middleweek

lyckades vakna klockan sex, lyckades till och med gå upp ur sängen. Men när jag skulle dusha mötte jag den här i badrummet. Det var alldeles för tidigt på morgonen och min tuffhet var defenitivt inte på topp. Så det blev ingen dush. Kände mig mycket vuxen. Egen lägenhet, fast jobb, men vågar inte dusha på grund av en spindel.

Annars bra på jobbet. Blev väldigt trött på eftermiddagen och skulle gärna gått och powernapat nånstas. Istället blev det en överdosering av kaffe. Äckligt. Väl hemma hade jag en lång överläggning med mig själv ifall jag skulle gå ut och springa eller inte. Det regnade ju, och jag var trött, muskelvärk i benen från igår, massa ursäkter. Men till slut samlade jag ihop mig och sprang korsvägenrundan. Mycket skönt. Jag var sugen på att springa mera för jag har precis börjat lyssna på en ljudbok som var på ett mycket spännande ställe när jag närmade mig hem.

På kvällen lagade jag mat. Kesoplättar med fårost och rivna morotar. Hade fotat om jag inte varit så väldigt hungrig och ätit upp allt innan jag kom ihåg.
Hur som helst, jag har för en gångs skull ett mycket välfyllt kylskåp.

Det kanske lönar sig att inte ha allt för mycket pengar på kontot. Leder till att jag måste laga mat iallfall. Kesoplättarna var mycket goda och trots att jag var mätt som en boll avslutade jag med en efterrätt.


Vet inte om du har läst om branden i Göteborg. I vilket fall som helst så brann det i nästan två dagar i huset vid korsvägen, huset innan Vin o Pasta. Väldigt obehagligt. Som tur var det ingen som blev skadad även om en del blev hemlösa.

En sista grej. Leonard Cohen spelar i Göteborg den 12 Oktober. Biljetterna släpps nästa Tisdag. Är du i Göteborg 12 Oktober? Jag hade jättegärna velat gå på den konserten.

Angående tolvte så släpper Metallica en ny platta tolvte september.
Pussar

1 kommentar:

Mikael sa...

Det är mycket troligt att jag är hemma den tolvte, ska kolla så fort jag kommer till jobbet.
Mycket rolig blogg idag med massa bilder och läsning. Jag trodde branden var på vasagatan och inte korsvägen, fel av mig. Undrar hur mycket man får ut på försäkringen om man blir hemlös?

Tråkigt att träffa på en sädan äcklig spindel på morgonen. Liten, giftig och tandlös.

Imponerande kylskåp må jag säga.

ha en bra dag love