onsdag 24 december 2008

choklad overkill

Är hjärtligt trött på choklad vid det här laget. Ewa och Sami och hund kom över vid nio tiden med en stor kasse av ingredienser och vi satte helhjärtat igång med godistillagning. Det blev mycket godis. Mycket. Och det luktar så starkt av choklad i hela lägenheten att jag har inte ens varit sugen på att smaka. Vi har tillverkat tre olika sorters chokladgodisar och så har jag bakat hasselnöts och tranbärsskorpor. Jag är grymt nöjd med dessa, har aldrig gjort skorpor förut och de här blevt mycket fina, Och goda. Nu är jag rejält trött. Bildbevis på alla godis kommer imorgon. Jag vill inte ens se åt en chokladbit för tillfället.

Laddade ner Bobaflex "Apologize for Nothing" utan problem, och den funkar att spela också. Däremot så rör sig inte Primitive Epic" ur fläcken. Lämnar väl datorn på under natten så får jag se om det händer nåt.

Måste verkligen köpa matta till köket. Choklad är inte så lätt att tvätta bort från brädgolv. Ska försöka hitta nåt i mellandagar kanske.

Ska gå och lägga mig nu.
Känner mig lite ensam och melankolisk.
Det är julafton natt
och jag lyssnar på Cat Stevens.
Stjärnan i fönstret lyser inte denna julen heller.

1 kommentar:

Mikael sa...

jag kom på i stunden jag gick utanför dörren att jag glömt glödlampam till stjärnan. sorry.

skorporna låter spännande och godis baket var väl kul. hör inte själv till dem som tycker att det är sådär jätteroligt att kladda med matingredenser socialt. Men jag vet att det är juligt att göra det.

Vi åt pizza med champange på kvällen, tittade på ratatouille och och jag och rikard fortsatte sedan med south park. Men somnade tidigt. skriver på franskt tangenbord just nu för vi lyckas unte fa det trådlösa att funka till macen än.

om det var choklad overkill igår så blir det väl social overkill idag.

ha en riktigt god jul love