torsdag 25 december 2008

dagen efter

julfrukosten är nu avslutad, solen skiner och det är minus en grad. För en gångs skull riktigt fint väder i göteborg. Julmiddag väntar för ivkäll. Ska iväg och träna någonting nu, annars kommer jag bli rund som en boll av all mat.


dukat frukostbord med hemgjord leverpastej, olika skinkor, pepparrotssås, kycklinggelé och annat.

Bild på granen som jag har klätt med mina egna små händer. Lite tom i år tycker jag. Med julgranar är det så att ju mer bollar och glitter och annat desto bättre. Tyvärr så blir det färre och färre med åren då de går sönder med jämna mellanrum. I år har inget gått sönder, för det är första julen utan hund. Så ingen svans har viftat ner kulor.

Jag vill ha en hund en stor hund, en som kan springa med mig i skogen och försvara mot yxmördare och värma mina fötter på nätterna när inte du är hemma. Jag tycker att Samis chäfer/boxer blandning känns väldigt lyckad. Stor, snäll, stabil och mycket fin. Kan tänka mig en sån. Å andra sidan så tycker jag mycket om Naja också. Så det är väl så att alla hundar är fina.

1 kommentar:

Mikael sa...

mmm, ja har väl fortfarande min dröm om en långhårig svart schäfer, men ingen aning om när jag skulle ha tid till det.
Ser ut som en fin jul och jag gillar ditt användande av fraser som, för mig är enbart dina, Mätt som en boll och dina egna små händer. undrar om det är medvetet av dig. I så fall är du "indeed devious" ;-)
jag ska fortstta och se om jag kan få till en liten film.
pussar