onsdag 17 december 2008

empty head

hade tänkt åka till gymmet idag efter jobbet. Men eftersom jag inte kom från kontoret förren efter åtta så blev det inget med det. Ingen ursäkt egentligen och jag är lite missnöjd med det, men så blev det iallfall.

Hade kanske inte behövt sitta riktigt så länge, men jag kom in sent på grund av att jag var tvungen att vänta på gardinskenan på morgonen samt att vi var och åt lunch på Tvåkanten, så klockan hann bli åtta innan jag började bli klar med grejer. I och för sig så blir jag aldrig riktigt klar med grejer. På riktigt klar, det vill säga.

Det var väldigt skönt att åka iväg på lunch. Tvåkanten ligger inne i stan så att vara borta från jobbet mitt på dan och gå på avenyn kändes nästan som skolk. Jag åt kolja. Är det en godkänd fisk?

Nu på kvällen har jag sett första avsnittet av Carnivalè. Och det känns som serien definitvit har potenital. Den går väldigt stillsamt och lungt och jag hänger inte riktigt med vem som är vem, men det är väldigt lätt att bli facinerad. Det är nån form av patina av smuts, dekadens och övernaturlighet över det hela. Och den slutar med en kliffhanger, även om det är en långsam sådan. Svårförklarat. Hade jag inte vart så trött så hade jag nog sett ett avsnitt till.

Nu ska jag gå och lösa en sudoku. Har kommit på mig själv att inte gnissla tänder direkt, men bita ihop väldigt hårt, helt omedvetet. Kan inte vara bra.

1 kommentar:

Mikael sa...

Bita ihop tänderna är nästen samma sak som att gnissla. Jag är övertygad om att jag ska få den ovanan ur dig när jag kommer hem på riktigt.

Kolja är godkänd, till och med kosher, de inkränktar på reviren av de mera pelagiska utrotningshotade torskarna.
Jag tycker om tvåkanten, har varit där två gånger på middag och minns det som en lyxrestaurant (tio år sedan) då hade jag aldrig varit på heaven23.

Skönt att du fick in den (stången....) utan problem, det blir smidigare så... ;-)

när man jobbar så lmycket som du gör så är lite lunchskolk ursäktat