torsdag 11 december 2008

har inte ätit nån lussekatt idag

hemma sent igen. Men idag känns det helt OK, även om jag hade velat se ett avsnitt av vampyrena. Men om jag känner mig själv rätt så är det inte en bra idé. Josefin kör imorgon så jag har inget snoozutrymme.

Annars inte så mycket nytt att säga som jag inte redan har sagt eller skrivit. Jobbat för fullt hela dagen. Det är egentligen bara nästa vecka kvar som är en normal arbetsvecka. Sen kommer veckor med massa ledigheter, så för oss gäller det att planera mycket eftersom det är business as usual även under julen. Stressigt, men det är i och för sig inget nytt.

Efter jobbet åkte jag bort till Grimmered. Ut och springa med mamma. Två varv med henne plus två varv och en skogsrunda på egen hand. Kändes väldigt bra, även om det har börjat snöa och frysa på i eftermiddags. Och eftersom det har mestadels regnat förut så blev det rätt så halt. Blev inte så mycket socialiserande med mormor dock, tiden räcker inte till helt enkelt. Jag försöker klämma in så mycket som möjligt redan, men dagarna tar liksom slut.

Väl hemma så har jag bara pratat i telefon. Först med dig och sen ett lång tag med syster. Det känns som om vi börjar få mycket bättre kontakt nu. Vet inte vad det beror på. Kanske vi båda har börjat växa upp och lärt känna oss själva. I vilket fall som heslt så upskattar jag det mycket. Även om det fortfarane inte finns någon som kan få mig så arg som syster kan.

Fick telefonsamtal från gardinaffären igår. Vår skena har kommit. Den intressanta frågan här är hur sjutton jag ska få hem den?

1 kommentar:

Mikael sa...

Han sa i gardinaffären att de kunde köra hem den för en hundralapp. har jag för mig.

konstig natt inatt, jag somnade i filmen, så den var nog inte så bra. righteous kill hette den. därför har jag inte skrivit förrän nu.
och du har säkert redan åkt med J redan.

du springer mycket nu tycker jag, det är bra gjort.

jag tycker också att du verkar ha kommit närmare din syster. framförallt efter att hon bodde hos oss. Och det är framför allt hon som har förändrats/växt upp. Och jag tror du har lärt dig tålamod.