fredag 26 december 2008

kväll

nu är det natt och jag är kvar på grimmered. Körde hem ewa för en liten stund sen, men jag kände inte för att gå hem till en tom lägenhet så jag åkte tillbaka till föräldrar. Av nån anledning så känns lägenheten ovanligt tom för tillfället. Jag har svårt att hantera långa sammanhängade perioder av ledighet på egen hand.

Det blev boxträning förut på eftermiddagen. Mycket roligt, även om jag bara körde lite skuggboxning och ett par (sex) ronder säck. Men jag känner nog att jag kommer ha ont i ryggen i morgon. Det var väldigt länge sen jag anväde just de musklerna. Rätt så bra med ett hårt träningspass efter all julmat som jag har ätit. Jag har dock skavt upp knogarna, gör grymt ont varje gång jag diskar.

Idag till middag hade vi svampsoppan från igår. Nästan ännu godare idag, det är nog min absoluta favoritsoppa. Och sen åt vi kalvfilé med rödkål och vitkål och sås. Och potatis, men dem åt inte jag. Sen massa efterrätter efteråt.

Jag vet att det är omöjligt att ha hund. Det är inte ens snällt mot hunden att lämna den ensam hemma när man går till jobet. Men ändå. Nån gång kanske man har ett jobb som man kan ta med hunden till.

Nu ska jag nog gå och sova. Eller lägga mig och lyssna på ljudbok ett tag.

Jag ser fram emot att se din film. Och jag är inte devious med mening. Jag vill ett fint och vuxet språk, fast jag glömmer av emellanåt.

1 kommentar:

Mikael sa...

ush ja! jag kommer behöva träna rätt mycket när jag kommer hem för att omsätta julmaten hälsosamt. Bra att passar på redan nu, det göra tt du kan fortsätta äta gott med gott samvete.

Det är svårt att få till filmen men det är under arbete, har mycket problem med bakgrundsmusiken. Den påverkar jättemycket. Är det en komisk jul, cynisk jul, deppig jul, våldsam jul, jag har ju ingen glad musik... ska ta någon gammal julsång.

kramar