torsdag 18 december 2008

muskel lös

kom hem vid sju idag och lyckades tvinga mig iväg till gymmet. Tricket är att inte tänka på det. Bara lämna av jobbgrejer byta om snabbt och springa iväg. På det sättet hinner jag inte fundera på alternativ som jag hade velat göra istället, som att ligga på soffan och liknande.

Jag har blivit så extremt klen så det är löjligt. Jag orkar inte ens lyfta i närheten av vad jag orkade lyfta förut. Körde bland annat bröst idag, det har i och för sig aldrig varit min starkaste muskelgrupp, men det var länge sen jag var så klen att jag inte ens klarade av vissa övningar. Det är väldigt demotiverande. Valhalla gymmet är inte särskilt bra heller, de fria vikterna är få och de som finns är lite för tunga och jag gillar inte köra maskiner. Så det blev lite halvdant.

Har egentligen tänkt att jag ska träna lite på Backaplan, antingen på väg till eller från jobbet. Men nu när mormor är på Grimmered så har det som oftast blivit att jag har åkt bort dit istället. Men jag måste verkligen komma igång. Jag må ha blivit lite bättre på att springa, men jag har helt klart inte blivit starkare. Och jag gillar muskler.

Vi hade ett en jullunch på jobbet idag. Catering från Jungman Jansson. Mycket gott. Hörde att vi hade planerat att ha vårat "riktiga" julbord där i år. Fan ta finanskrisen!

Men det är en bra restaurang iallfall. Laurita hade ringt dit för att kolla att allting gick bra ungefär vid elva. Då fick hon höra att de hade trott att de skulle komma imorgon. Vilket var fel. Ändå så lyckade de vara på plats med full utrustning och all mat klockan tolv. Snacka om att ha en bra back-up plan för att kunna klara nåt sånt.

Nu ska jag göra ett försök att sova. Åker klockan sju hemifrån imorgon. Suck.

1 kommentar:

Mikael sa...

Nackdelen med en stuga i skogen, jag kan inte göra inläggen mitt i natten som jag brukar eftersom det inte finns något internet.

Din mormor åker ju snart och då kan du börja träna på backaplan, Jag kanske hakar på eftersom jag ändå har tänkt börja på sats.

Om jag vågar jag har ju också blivit massa klenare.