söndag 14 december 2008

sleepless

blir nog inte att jag tittar klart på de sista avsnitten. Börjar få en ordentlig huvudvärk och att titta på en flimrande dataskärm förbättrar inte läget. Jag får spara de två sisa tills imorgon. Fast jag är väldigt sugen.

var i skatås och sprang milen idag. Men det gick inte alls särsklit bra denna gången. Det är mycket irriterande för det har gått så mycket bättre förut. Nu var jag tvungen att gå flertalet gånger. Vet inte alls vad det beror på men jag kände mig på totalt negativa energinivåer. Jag var inte andfådd, inte trött i benen, det var bara det att jag inte orkade röra på mig. Mycket konstigt. Det kanske inte är helt och hållet bra att inte äta kolhydrater. Men det kan väl inte bero på det?

Är trött och har ingen energi att skriva. Fast jag känner att jag har en hel del att säga. Får väl vänta med det..

Blir jag lite blekare kan jag också vara med och vara vampyr.


Förresten, för att spä på ditt TVserie beroende har jag hört talas om Sons of anarchy kanske kan vara nåt. Jag har iallfall läst att det ska vara en av de bättre serierna producerade under 2008.

1 kommentar:

Mikael sa...

vampyrsugen, hehehehe. SOA är satt på nedladdning, ska redogöra för om den är ngt att ha sedan.

Transporter tre var lika bra som 1 och 2. Vilken man han e... där är en manlig förebild.

Ibland går det bara segt när man ska träna. och energinivån i kroppen är ofta tätt ihop med energi nivån i psyket. det går nog bättre nästa gång.
Du är duktig som tar dig ut tycker jag.

Vi måste till solen snart tror jag för att få lite färg på dig, även om jag tycker det är snyggt när du är blek på vintern. vackra färgkontraster i ditt ansikte. Röda läppar, mörkt hår, blåa ögon, vit hy, en vinterdrottning.