onsdag 10 december 2008

tru blood

egentligen borde jag vara lite upprörd på dig som har visat mig en bra TV serie. Det är inte mycket som är så beroendeframkallande som TV serier med cliffhangers. Och den här var riktigt bra. Det är något sexigt med allt blodsugandet och läppfixeringen.

Är på mycket bättre humör idag än de senaste dagarna. Bra dag på jobbet, intressanta möten på Treasury. Även om jag lyckades komma ett antal minuter försent. Alla kostymnissar satt redan (20de våningen i Läppstiftet) runt ett stort konferensbord med fantastiskt utsikt runtom sippandes mineralvatten och lyssnades på föredrag. Inte roligt att trippa in i högklackat med andan i halsen och alla blickar på sig.

Åkte sen bort till Sats Valhalla för att gymma. Inga problem att komma in. Även om man ger kortet till personen bakom disken så tittar de inte ens. Det bekräftar mina misstankar. Att människor egentligen inte tittar andra i ansiktet så mycket. Skönt att gymma även om jag kände mig klen. Och det var faktiskt inget bra gym. Nästan inga fria vikter och inga av de maskinerna jag tycker om. En fördel var i och för sig att det är rätt så bra utsikt. Gymmet ligger precis över simbassängen. Och det pågick simträning. Vissa är rätt så vältränade.
Jag ska testa träna på Backaplan istället. Har hört att det gymmet är mycket bättre. Och det är på väg till eller från jobbet.

Något komiskt det jag berättade om att jag hörde introt till denna serien för länge sen. Och tänkte lägga ut den på bloggen för den fick mig att tänka på dig. Jag tänker jämt på dig.

och just det. Introlåten heter Bad Things och är skriven av nån amerikansk country-singer/songwriter vid namn Jace Everett.

1 kommentar:

Mikael sa...

Det känns lite som att du är på bättre humör sammanfaller med att jag är piggare om kvällarna. men det kan ju vara sammanträffande också.

Det är rätt mycket sex i Tru blood överhuvudtaget tycker jag. Om än under en hinna av smutsig redneck håla. Sexy dirty vamps...

Det är sant att folk inte ser främlingar i ansiktet, det ses som en inbjudan att interagera. Och när du är omgiven av människor orkar du inte bedömma alla. det är nog bara en försvarsmekanism. Därför är man mer anonym ien stad än så gott som ensam i fjällen.

När jag flyttar tillbaka till gbg, så funderar jag på att skaffa kort på sats valhalla för att kunna både gyma och simma.

nu ska jag ringa dig:-)