tisdag 16 december 2008

Well I know what's right, I got just one life

nu har ewa och sami precis åkt iväg. De kom lite efter nio och vi har suttit och pratat och skrattat en del. Mycket trevligt med besök och även om jag har träffat sami förr så har vi aldrig riktigt pratat. Men jag gillade honom. Han kändes lugn och stabil fast med humor och bra musik och boksmak.

på jobbet stressigt som vanligt och ingen chef som vanligt. Inget nytt att skriva om.

jag gick ut och sprang efter jobbet. Var så frustrerad efter milen i lördags då jag var tvungen att gå mitt i löpningen. Det var rätt så länge sen det hände och jag var inte alls nöjd. Men idag gick det bra. Jag försökte hålla en rätt så hög men jämn takt, även i uppförsbackar. Och trots att jag kände att jag blev rätt så trött så lyckades jag hela vägen. Så nu känns det bättre.

Är klar med nedladdningen av Carnivalè men det är ingen bra idé att börja titta så här sent. Så nu ska jag lägga mig med en sudoku och sen somna.

By the way. Du som gillar country. Jag gillade faktiskt Tom Petty när jag var mindre, typ i NKOTB ålder. Texten är fin. Men jag tycker nog Johnny Cash version är bättre.

Ciao

1 kommentar:

Mikael sa...

Håller med om att Johnny Cash gör den bättre, Top Petty har väl viss country men lite för mycket popcountry för min smak. Country ska vara lite ensamt och ge en atmosfär av ödslighet eller isolering. Tycker jag.

Kul Att Ewa verkar hittat någon bra, hoppas det är så. De tidigare har ju kanske inte varit material för stabilitet och trygghet om vi ska säga så.

Kul att det gick bra att det gick bra att springa, ibland har man dåliga dagar ibland bra. Men det är skönt när det går bra. Kul att använda or som "gick" och "går" när man pratar om att springa.

lycka till med stången.

love