söndag 22 mars 2009

bra saker

igår var stålande vackert väder och årets första utomhusklättring. Väldigt roligt. Det var så länge sen jag klättrade utomhus att jag nästan glömt hur trevligt det är. Vi var ute nästan hela dagen, och jag känner faktiskt att jag har ont i kroppen just nu. Lite konstigt eftersom jag tycker att jag blir tröttare i musklerna när jag klättrar inne. Fast inne är vi bara i kanske två eller tre timmar. Igår var vi ute i sju timmar. Ser iallfall fram emot mer klättring ute.


Här kommer bildbevisen på mina surdegsbröd. De blev mycket goda. Jag tycker om att baka så här. Det känns mer som att skapa någonting är ren matlagning. Det här kanske inte är det brödet man bakar när man är hungrig och vill ha en macka, med tanke på att det tar nästan två dygn. Men om man vill ha en väldigt god macka som någon har knådat och pysslat om. This is the thing.



Så det här blev dagens frukost.

1 kommentar:

Mikael sa...

Mmmmmm, ser mycket gott ut. Du baker gott bröd kanske sätter det extra bra smak att du tycker det är roligt.
Klättring ute är faktiskt friluftsliv medan klättring inne är träning/hobby, oavsett så kräver det muskler. Kul att se bild på dig, du är snygg. Snart ska det väl bli löv på träden får vi hoppas.
Själv slappar jag idag och försöker övertala mina tår att vakna. Imorgon är det dags att aktivera sig igen.

Love