onsdag 11 mars 2009

hög puls

sprang hem från konoret idag igen. Tänkte använda min pulsklocka lite mer aktivt, så jag bestämde mig för att ligga på en puls på runt 170 hela vägen. Det gick rätt bra i ungefär en timme, och då hade jag kommit till järntorget. Sträckan därifrån hem låg pulsen på ungefär 180 och jag började bli väldigt trött. Backen upp för eklandagatan var tog verkligen de sista av mina krafter. Nu är jag helt slut. Och lite lätt illamående. Måste gå och lägga mig snart. Ska upp till gymmet imorgon på morgonen.

På jobbet katastrofer på katastrofer som vanligt. Chefen håller krismöten och lägger upp planer. Jag tycker bara det är bla bla bla som vanligt mycket snack och ingen verkstad. Fast snart så börjar den nya chefen så det kanske blir lite action ändå.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej, För första gången skall jag lägga mina kommentarer. Det känns spännande. Jag försökte först med ipod men den kunde inte hitta server, vet inte vad har hänt med den. Jag tycker att det är fantastisk att du kan vara så målmedveten. Jag kan inte behålla motivation längre än en vecka. Behöver en bödel som knuffar mig hela tiden. Efter jobbet åkte jag till Santa Fe för att titta på möbler, det finns mycket snyggt, efteråt hamnade jag på Frölunda Torg provade bågar, ville tiga till mig lite ögon crème men vågade inte för jag fick ett prov i förgår. Till slut landade jag på bokhandel men hittade inget roligt. Som belöning köpte jag mig en Detox. Imorgon startar jag ett nytt rent liv, börjar detoxa mig. Idag däremot är jag jätte trött men ändå sitter framför dator och vill köpa nåt. Tröstköpa. Det är bättre att jag lägger mig, puss puss och god natt.