torsdag 12 mars 2009

motivation mitt i veckan

tack för kommentaren! Gör skrivandet direkt mycket roligare.

Håller med, det är tråkigt att man aldrig hittar någon när man behöver lite tröstshopping, men du har rätt, det är helt klart bättre att gå och lägga sig istället. Helst med en bra bok. Annars brukar det ändå sluta med att man köper något man egentiligen inte vill ha eller ens behöver. Angående träning och diet. Jag tror man måste hitta en nivå som man känner att -det här kan jag leva med resten av livet. Det är inte meningen att det ska vara en engångsgrej som man gör under en kortare period bara för att komma i form. Och sen efteråt gå tillbaka till att vara en soffpotatis. Det ska vara en nivå som man känner att man kan vara bekväm med jämt. Svårare än det låter jag vet.

Idag börade jag och Josefin dagen med att åka till gymmet och köra i fyrtio minuter. Jag upptäckte att Volvo har 30% rabatt på Sportlife, så jag kommer helt klart att köpa ett kort. Du kanske kan kolla in det (mamma), det finns ett sportlife i Sisjön som du skulle kunna träna på när du är på hemväg. Du kanske skulle tycka det är roligare att gå på pass. Till exempel spinningpass eller liknande. Det är alltid lättare att hålla motivationen om man 1) har en tid att passa 2) tränar med många andra och 3) har betalt pengar för det. Fundera på det.

Jobbet bra. Vår nya chef är och hälsar på den här veckan så vi håller på att sätta in honom i rutinerna och visa honom vad vi jobbar med och vad vi förväntar oss av honom. Jag hoppas det blir bra när han väl börjar.

Gjorde en morots-annanas-citron smoothie idag med. Det är grymt gott.

Alla ingredineserna

Färdigmixade

Och upphällda på glas. Mycket mycket gott.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej, Nu är det vinter igen. Jag älskar snö men inte slask och det är blaskigt ute. Jag längtar till fjällen, till mjölkvit, krispig snö. Snart om två veckor får jag det. Hoppas jag orkar. Det låter mycket trist och opersonligt det där med gymmet, livsstil och dylikt. Direkt tappade jag lusten. Du får inte vara tråkigare än jag.. På jobbet hade jag hela dagen mkt stressigt men konstigt nog åkte jag hem runt 6. Jag tyckte att dagen var bra. Jag behöver stress för att vara effektiv. Åkte hem direkt utan att stanna och gå i affärer. Åt varmrökt lax med yoghurt, chutney, tomatsalsa och valnötter. Drack roibos och tog en bit choklad, ditt glömda. Tar en bit varje dag, bättre än ett glas vin tycker jag. Jag har gjort slut på alla mina lyxcrémer och är i akut behov av en ögoncrème. De är dyra och jag börjar bli snål. Förr hade jag inga problem att beställa på nätet och betala med plastpengar. Nu, varje dag (sedan en vecka) sitter jag framför dator jämför olika siter, platser, märke och till slut efter ett par timmar stänger jag dator och går o lägger mig. Idag, idag MÅSTE jag beställa nåt. Har ångest men nu jäklar....
Läser en bok. Vet inte om den är bra. Jag känner igen mig, min familj från Polen och den typiska österländska mentaliteten. Jag få se om jag fortsätter... Din nyttiga drink ser läckert ut, på bilden har samma färgton som blender. Imorgon träffar jag min linjechef för löne/bonus samtal. Det är så löjeväckande. Allt är redan bestämt så varför spel för galleriet. Pussar.